ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ - Ε.Ο.Α.Ε.Ν.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ
ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΗΣΙΩΝ - Ε.Ο.Α.Ε.Ν.

Πληροφοριακό Δελτίο Διοργάνωσης Ενημερωτικής Ημερίδας

Εκ μέρους του Επιμελητηριακού Ομίλου Ανάπτυξης Ελληνικών Νησιών – E.O.A.E.N στα πλαίσια του ερευνητικού έργου SEAVIEWS- “SEctor Adaptive VIrtual Early Warning System for marine pollution” θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στην Ενημερωτική Ημερίδα που πραγματοποιείται στην Πρέβεζα στις 24 Μαΐου στο ξενοδοχείο Margarona Royal Hotel, Περιοχή Μαργαρώνα, Τ.Κ. 481 00, Πρέβεζα, ενώ παρέχεται η δυνατότητα ταυτόχρονης παρακολούθησης μέσω της πλατφόρμας zoom.

Στόχος της εκδήλωσης:
Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση του κοινού σχετικά με τους στόχους, τις δράσεις και τα εργαλεία που αναπτύσσονται στα πλαίσια του έργου SEAVIEWS – “Εικονικό και Προσαρμοστικό Σύστημα Έγκαιρης Προειδοποίησης για Θαλάσσια Ρύπανση”.
Η εκδήλωση απευθύνεται προς το ευρύ και εξειδικευμένους φορείς και θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι των δύο Ελλήνων Εταίρων (ΕΟΑΕΝ και Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο), εκπρόσωποι της τοπικής κοινωνίας της περιοχής υλοποίησης καθώς και εκπρόσωπος των διεθνών εταίρων του έργου.
Η εκδήλωση αναμένεται να συγκεντρώσει εκπροσώπους από:

  • Λιμενικές Αρχές
  • Διαχειριστές Μαρίνων
  • Λιμενικό Σώμα
  • Δημοσίους Φορείς (Δήμους, Περιφέρειες, Υπουργεία)
  • Ερευνητικά Ιδρύματα
  • Επιχειρηματικούς Φορείς
  • Εμπλεκομένους Φορείς συμπεριλαμβανομένων ΜΚΟ


Για εγγραφές στην πλατφόρμα παρακολούθησης χρησιμοποιήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_aB0Ds0WlS6W_bgLb4xHQbA

Λίγα λόγια για το έργο:
To ερευνητικό έργο SEAVIEWS στοχεύει στην ανάπτυξη ενός διακρατικού αποθετηρίου που θα λαμβάνει, θα αποθηκεύει και θα αναλύει δεδομένα σχετικά με την ποιότητα του θαλάσσιου νερού μέσα από ένα δίκτυο έξυπνων αισθητήρων που τοποθετούνται σε κρίσιμα σημεία. Μέσω της εμπλοκής των εθνικών και περιφερειακών αρχών, ο απώτερος στόχος του SEAVIEWS είναι η ενίσχυση της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος εφαρμόζοντας εργαλεία όπως η ανάλυση μεγάλων δεδομένων για την ενίσχυση της προστασίας του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Ενημερωτικό Δελτίο Ημερίδας Δημοσιότητας

Προηγούμενο Απαλλαγή επιχειρήσεων από την καταβολή δημοτικών τελών λόγω Covid-19

Ακολουθήστε μας

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε πρώτοι για όλα τα νέα μας